Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Turneu Speranța: DUMNEZEU ESTE RĂSPUNSUL! » 3,5% pentru MISIUNEA SPERANȚA | Completează, semnează și depune FORMULARUL 230 online » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război! » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020

Viziunea noastra
Motto: „Alături de oameni, pentru sufletele lor!”

Toate organizațiile creștine își stabilesc o anumită viziune - ce tinde să devină mai mult sau mai puțin emblematică. Viziunea poate fi apreciată doar pe termen lung, iar eficiența acesteia stă în fapte și nu în teorie. Noi credem că viziunea unei organizații trebuie să fie de actualitate, nu una de principiu, ci una practică. O viziune trebuie să fie strâns legată de obiective și evaluată periodic pentru a afla dacă ne-am atins în cele din urmă scopul.

Ce și-a propus MISIUNEA SPERANȚA?
Viziunea misiunii noastre este strâns legată de oameni, de nevoile acestora si, mai ales, de sufletele lor.

MISIUNEA SPERANȚA pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Înca de la începuturi, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANȚA a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Ei au avut convingerea că prin muzică oamenii pot fi apropiați de Dumnezeu, iar prin Evanghelie pot fi aduși în prezența lui Dumnezeu.

MISIUNEA SPERANȚA și-a propus să implice cât mai multe biserici evanghelice în câștigarea a sute de români pentru Hristos. Aproximativ 50.000 de români din aproximativ 15 orașe din România sunt provocați în fiecare an să asculte mesajul Evangheliei. În fiecare an, sute de români pot să se afle mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de mântuirea sufletelor lor.

Fundamentată pe această viziune, MISIUNEA SPERANȚA s-a dezvoltat tot mai mult de-a lungul anilor, având în prezent parteneri, colaboratori și voluntari care s-au unit alături de SPERANȚA pentru o duce la îndeplinire proiectele misionare inițiate atât în România, cât și în alte țări. In cei 26 ani de activitate, zeci de biserici din România au fost implicate în actiuni de evanghelizare pe stadioane, în case de cultura sau săli de sport, în teatre, parcuri sau alte spații publice în aer liber.
Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiți alături de noi cu sufletul… !