Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Retrospectiva unei călătorii misionare copleșitoare
SRI LANKA – INDIA – NEPAL – CAMBODGIA
O călătorie misionară care să cuprindă patru țări asiatice este o adevărată provocare, mai ales punerea ei în practică. Pentru noi oamenii este destul de dificil să ieșim din zona de confort. Nu am dori neapărat să părăsim casuța noastră și patul confortabil pentru a dormi pe jos uneori sau în locuri mai puțin primitoare, dar...atunci când alegem să răspundem unei astfel de chemări sufletul este cel care are de câștigat.

Din 8 februarie până în 26 februarie 2017, echipa Misiunii Speranța formată din Radu Almășan, Toni Frim și Zoli Hotz, alături de alți frați din SUA, Austria și Anglia, însoțită de pastorul Andrew Prakasam, președintele organizației partenere din India, Share in Asia,  a experimentat mai mult din harul minunat și purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

A fost un har să vedem că pe parcursul a zeci de ore de zbor, a unor escale la capătul celălalt al pământului, sau în timpul vizitării zonelor periculoase pentru creștini, oameni din diferite locuri cu inimi deschise s-au rugat pentru echipa misionară și pentru protecția lor. Domnul a protejat echipa și în timpul deplasărilor cu mașina pe drumuri anevoioase și extrem de riscante însoțindu-i în cele 4 țări – Sri Lanka – India – Nepal- Cambodgia. Motivele pentru care au ales să petreacă puțin timp lângă acei oameni a fost să readucă speranță în inimile lipsite de nădejde și să ofere un ajutor săracilor, flămânzilor și bolnavilor.


 
 
India este unul din statele asiatice în care persecuțiile s-au intensificat enorm. În ultimii doi ani, guvernul extremist hindus a închis aproximativ 25,000 de organizații creștine, și de asemenea a interzis distribuirea materialelor creștine. Cu toate acestea, dragostea lui Dumnezeu și mesajul mântuirii schimbă viețile a cât mai mulți indieni robiți de idolatrie și practice oculte.

Misiunea Speranța alături de organizația parteneră din India, Share in Asia, a continuat să răspândească mesajul lui Dumnezeu, oamenilor fără speranță, celor respinși de societate, celor aflați în suferință și copiilor fără părinți. Misionarii au vizitat cinci biserici din zone rurale sărace, au adus bucurie copiilor de la două orfelinate și o școală. Au oferit pachete cu alimente pentru văduvele de la centrul din Coimbatore și pentru familiile de leproși de la centrul de îngrijire aflat în același oraș.

Cuvintele nu pot descrie momentele petrecute lângă acei oameni care ne-ar fi întins mâna, însă nu mai aveau degete, ar fi fugit la noi să ne fi întâmpinat dar nu mai puteau umbla. În clipe ca acelea, realizăm că tot efortul de a ajunge la nu a fost în zadar...a meritat să fim noi cei care i-am luat de după umăr și i-am încurajat...a meritat că ne-am grăbit să intrăm în adăpostul lor pentru a le oferi un pachet cu hrană.