Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

NOUTĂȚI DIN PARTEA CONDUCERII MISIUNII 
 
Lucrarea misionară din RUBUGURI – UGANDA, Africa a traversat în ultimii doi ani numeroase momente în care am învățat mai mult că orice slujire presupune un efort necontenit, o credință puternică și încredere totală în Dumnezeu care poartă de grijă. Vă învităm să parcurgeți un material informativ în care vă prezentăm principalele schimbări care au avut loc în misiunea din Uganda, în special în ce privește restructurarea organizației pe care am deschis-o acolo, echipa misionară și modul în care continuăm slujirea la campusul misiunii din localitatea Rubuguri, districtul Kisoro, Uganda. 
 
► RESTRUCTURAREA ORGANIZAȚIEI DIN UGANDA prin extinderea Comitetului de Conducere

Căutând să înțelegem mai mult voia lui Dumnezeu pentru misiunea din Rubuguri - Uganda și gândindu-ne la cum ar putea lucrurile să urmeze o direcție mai bună și eficientă în implicarea misionară, am văzut nevoia unei echipe puternice și unite ca să putem implementa și dezvolta proiectele mari de la campusul misionar. O lucrare mare se poate face doar cu o echipă dedicată, pregătită și care să caute să se ancoreze tot mai mult în Cuvântul lui Dumnezeu. În contextul acesta, primul pas pe care l-am făcut a fost să restructurăm organizația pe care am deschis-o în Uganda, și anume Misiunea Speranța for Uganda, prin extinderea Boardului de Conducere. Am invitat împreună cu noi persoane capabile, mature spiritual, cu experiență vastă în slujirea pastorală, cu experiență în management și administrație care pot ajuta la creșterea lucrării misionare și întărirea în credință a oamenilor din Rubuguri. Astfel, de la 4 persoane (3 ugandezi și un român) cât erau înainte în conducerea organizației, acum suntem 15 membri români. Aceștia colaborează și lucrează îndeaproape cu echipa ugandeză locală pentru ca activitatea misionară să urmeze o direcție sănătoasă, bine organizată și care să aducă glorie lui Dumnezeu.
 
► SCHIMBĂRI ÎN CADRUL ECHIPEI MISIONARE ROMÂNE de la campusul misiunii

De asemenea, dorim să informăm comunitatea evanghelică care a fost și este alături de noi prin susținere în rugăciune și suport financiar, faptul că au avut loc câteva schimbări în cadrul echipei misionare române care slujea în Uganda.
Misiunea Speranța nu mai lucrează cu fratele Daniel Mureșan, misionarul delegat pentru a coordona, asista și consolida proiectele Misiunii Speranța în Rubuguri, nici cu sora Adina Iuga și fratele Ionuț Hodîrnău care au fost misionari pe termen mediu la campusul din Rubuguri. Apreciem implicarea și efortul considerabil depus de aceștia în lucrarea misionară de la campus, dar pentru a evita posibilele confuzii, menționăm faptul că Misiunea Speranța nu dorește să fie asociată cu lucrările noi implementate de aceștia în localitatea Rubuguri și construcția bisericii pe care ei o ridică la aproximativ 1km de campusul misionar, unde există deja o biserică.
 
► CONTINUAREA ACTIVITĂȚII la campusul misiunii și NOI ECHIPE MISIONARE

Echipa locală pe care am reușit să o formăm acolo ajută în coordonarea bisericii de la campus, lucrarea cu femeile, la distribuirea ajutoarelor, la construcția spitalului, la orfelinat, școală, și oriunde este nevoie în slujire. Boardul organizației menține o strânsă legătură cu frații și surorile ugandeze din campus având întâlniri online și discuții zilnice în cadrul cărora ne rugăm, urmărim bunul mers al lucrării și căutăm în continuare cele mai bune soluții pentru transformarea spirituală și îmbunătățirea condițiilor de viață a sufletelor din Rubuguri.

În perioada aceasta suntem în discuții cu două familii misionare care să poată sluji la campus pe termen lung și totodată căutăm și alți misionari care să se poată implica acolo fie pe termen lung, mediu sau scurt. Ne rugăm ca Domnul să trimită oamenii potriviți care să înțeleagă implicațiile lucrării și să se dedice slujirii.

De asemenea, suntem mulțumitori Domnului pentru că anul acesta am avut deja două călătorii misionare, și urmează o a treia în luna August. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către toți frații și surorile de pretudindeni care au fost și sunt alături de viziunea misiunii, alături de proiecte ajutând la răspândirea Evangheliei și la ajutorarea comunității din Rubuguri, Uganda cu rugăciune și sprijin financiar.

Dumnezeu să vă răsplătească cu binecuvântări cerești pe fiecare dintre dumneavoastră!

CLICK AICI pentru mai multe detalii despre lucrarea din Rubuguri, Uganda