Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Noua Zeelanda

In Auckland s-a infiintat prima Biserica Penticostala Romana

biserica_auckland_deschidere_01.jpgCu o deosebita bucurie va anuntam ca pe data de 16 decembrie 2007, s-a deschis la Auckland, Noua Zeelanda, prima Biserica Penticostala Romana. Biserica Emanuel a fost plantata in cel mai mare oras din Noua Zelanda, respectiv Auckland, unde locuiesc peste 2,000 de romani.

Lucrarea a inceput in luna octombrie 2007, la initiativa Misiunii Speranta – reprezentata prin Natanael Costea  - presedintele Misiunii Speranta Australia, impreuna cu sotia, Raluca Costea – precum si a altor doua familii crestine din Auckland – fam.Todor si fam.Pitas.

Dupa organizarea si sustinerea a doua seri de evanghelizare, in luna octombrie a avut loc primul botez nou-testamental, urmat de cina. In luna noiembrie a avut loc un nou program de evanghelizare, iar pe data de 15 decembrie s-a organizat in biserica o seara speciala de colinde. Fiind la inceput, Biserica Emanuel are doar cinci membri. La serviciile de evanghelizare au participat peste 30 de persoane. 

Serviciul divin de consacrare a bisericii a fost sustinut de fratii pastori Miron Maxemniuc (Adelaide - Australia) si Mircea Cimpean (Melbourne - Australia). Totodata, au participat fratii Natanael Costea, Cornel Pop si George Eacobuta din Perth - Australia, precum si fratele Petru Tarcea si sora Maria Costea (Melbourne - Australia).

In prima saptamana din acest an (2008) fratii implicati in lucrarea din Auckland s-au aflat in post si rugaciune pentru mantuirea romanilor din Auckland, pentru un an misionar binecuvantat cu o recolta spirituala bogata.

Serviciile divine au loc in fiecare duminica, intre orele 17:00 – 19:00.