Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Turneu 2003  –  „Speranță pentru Mileniul III”
 
Turneul din anul 2003 a fost al zecelea turneu misionar organizat în România și a vizat 3 aspecte fundamentale. Primul dintre ele a fost motivarea credincioșilor să facă parte din lucrarea de misiune, implicându-se mai mult în slujirea lui Dumnezeu și a altora. Astfel, comunitățile de credincioși au fost îndemnate să își traseze o viziune orientată către seceriș (Ioan 4:35).

Un alt aspect elementar a fost implicarea a cât mai mulți membri din bisericile locale în acest proiect misionar, pentru ca ei să fie angajați activ într-o dinamică mărturie a credinței lor.
În cele din urmă, bisericile au fost încurajate să contribuie la sprijinirea lucrării de misiune sub o formă sau alta, pentru ca Evanghelia să poată fi răspândită.  

Sub genericul „Speranță pentru Mileniul III” turneul desfășurat în perioada 12 iulie – 10 august 2003 a inclus localitățile: Turda, Marghita, , Cluj-Napoca, Bistrița,  Baia Mare, Suceava, Iași, Bacău, Năvodari, Constanța, Câmpulung Muscel, Pitești, Giurgiu, Bocșa, Reșița, Timișoara, Arad, Oradea, Gligorești (județul Cluj) și Cuci (județul Mureș).
Prin mesajul biblic transmis, pastorul Luigi Mițoi a căutat să insufle în inimile românilor speranța și bucuria pe care numai credința în Isus Hristos o poate da.