Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Turneu Speranța: DUMNEZEU ESTE RĂSPUNSUL! » 3,5% pentru MISIUNEA SPERANȚA | Completează, semnează și depune FORMULARUL 230 online » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război! » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020

Traieste Craciunul Altfel, Editia a II-a
 
E așa un freamăt peste tot, ca atunci când urmează să se întâmple ceva important, ceva așteaptat cu mare nerăbdare. Așa și este… se apropie Crăciunul, o sărbătoare care ne face să tresăltăm de bucurie, pace și speranță! Acea bucurie pe care au trăit-o îngerii, păstorii și magii cu mult timp în urmă în Betleem, în noaptea în care S-a născut Mesia!

În jur se fac deja tot felul de pregătiri. Piețele publice, parcurile și zonele centrale ale fiecărui orășel sunt împodobite cu instalații luminoase și decoruri menite să contureze o atmosferă feerică.  Bisericile dau tonul imnurilor de laudă pentru Pruncul venit în lume să mântuiască … Vitrinele ne ademenesc cu oferte care mai de care mai îmbietoare … Colindele încep să răsune aproape oriunde –   în magazine, la radio, în sălile de concerte … Casele se îmbracă de sărbătoare …  Se pregătesc listele de cumpărături pentru o masă bogată … Părinții încearcă să afle ce și-ar dori cei mici să primească sub brăduțul multicolor … Cei aflați departe revin pentru câteva zile acasă să se bucure de sărbătoare alături de cei dragi …

… Pentru majoritatea se anunță un Crăciun de poveste!

Și totuși … cum își vor trăi cei rămași fără speranță povestea de Crăciun? Cum se vor bucura copiii pentru care darul întârzie să apară și anul acesta …  Cum se vor simți cei care nu mai au pe nimeni prin preajmă, cei bolnavi … Ce vor simți cei pentru care masa gătită de sărbătoare va arăta la fel ca-ntr-o zi oarecare … Cum își vor încălzi inima la sunetul colindelor cei care tremură lângă sobele reci … Ce vor sărbători de Crăciun cei care nu L-au cunoscut încă pe Sărbătorit?

Trăiește Crăciunul Altfel este o poveste adevărată despre iubirea de oameni! Poveștile nu se scriu singure! E nevoie de personaje … pentru că în poveștile care se scriu de Crăciun sunt atâtea roluri de îndeplinit! Ai putea fi cel care aduce bucurie unui copil… sau cel care înflorește un zâmbet pe chipul unui bătrân … sau poate acela care întinde o masă gustoasă vreunui sărac … Tu ce personaj ai vrea să fii?

Toate poveștile care se scriu de Crăciun ar putea să aibă un final fericit. Împreună putem dărui oamenilor povestea unui Crăciun Fericit! De mâine, pe trăiestecraciunulaltfel vom începe să depănăm firul poveștilor … Scrie-ne AICI și ocupă-ți locul în poveste!

Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lângă noi!

 
Telefonul Plicul albastru
Tava cu cozonaci Tablou de familie
Căsuța cu mucegai Patul de spital
Văcuța din grajd Lumină în casă