Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

 
Turneu 2005 – „Vremea împăcării”

 
Turneul misionar derulat în intervalul 01 – 17 iulie 2005 s-a desfășurat sub genericul „Vremea împăcării” și a avut ca motto versetul din Isaia 55:11 care spune: „... și Cuvântul Meu, care iese din gura Mea, nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face Voia Mea și va împlini planurile Mele”. A inclus 13 localităţi, respectiv Cluj Napoca, Bistriţa, Suceava, Piatra Neamţ, Iaşi, Galaţi, Giurgiu, Câmpulung Muscel, Craiova, Caransebeş, Reşiţa, Arad şi Marghita. În total s-a parcurs o distanţă de aproape 5000 km. Echipa misionară a inclus 95 de persoane iar pentru transport au fost închiriate 2 autocare. S-a susţinut un număr de 13 programe pentru care s-au închiriat 4 săli de sport, 5 stadioane, o sală de teatru, o sală de cultură, un parc şi un platou în faţa Casei de Cultură din Galaţi.

Pentru programele destinate copiilor s-au rezervat 10 săli separate, iar în Galaţi a fost utilizată chiar Casa de Cultură. S-au tipărit câteva mii de afişe – acestea fiind plasate în localităţile incluse în turneu dar şi în împrejurimi. Pe stradă au fost distribuite sute de mii de invitaţii de mână, în timp ce mii de credincioşi din bisericile din România au primit pliante speciale prin intermediul cărora au putut invita rude, vecini, prieteni sau apropiaţi la aceste programe. Aproximativ 50.000 de participanţi au fost înregistraţi la aceste programe, iar un număr de aproximativ 790 de persoane şi-au manifestat în mod public decizia de a-L primi pe Isus Hristos în viaţa lor ca Domn şi Mântuitor personal. Pentru a face posibilă derularea acestui turneu, zeci de biserici şi grupuri de credincioşi din diaspora au oferit un important sprijin financiar. 

Pastorul Luigi Miţoi a deţinut în acest an şi calitatea de lider în organizarea turneului – coordonând în mod direct toate acţiunile premergătoare acestuia. În timpul turneului, Luigi Miţoi a prezentat un număr de 13 mesaje distincte pe tema împăcării cu Dumnezeu. Acesta i-a provocat pe cei prezenţi la împăcarea deplină cu Dumnezeu, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru.


Cluj Napoca
Bistriţa
Suceava
Piatra-Neamţ
Iaşi
Galaţi
Giurgiu
Craiova
Câmpulung Muscel
Caransebeş
Resiţa
Arad
Marghita