Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!


Ajutorare

Ajutor și susținere pentru familiile din Romania

 
Familii sărace, persoane fără venituri, familii cu mulți copii, oameni fără adăpost sigur sau oameni bolnavi se străduiesc zi de zi să își asigure pâinea, însă de cele mai multe ori sărăcia, lipsurile sau boala sunt mult prea puternice. Solicitările de ajutorare care ajung pe adresa Misiunii Speranța descriu situații dificile și grave cu care se confruntă mulți români.

O doamnă care nu se poate deplasa deloc, fiind în căruciorul cu rotile, descria situația în cererea ei de ajutorare astfel: „Sunt bolnavă cu handicap gradul 1 și mama mea este la fel, cu handicap gradul 1. Boala se numește osteogeneză imperfectă, boala oaselor de sticlă, suntem foarte rău bolnave. Venitul de boală pe care îl avem este foarte mic. Trebuie să iau tratament pentru mine și mama mea în fiecare lună și scutece pentru că suntem pe pat nedeplasabile. Avem îngrijitoare care ne îngrijește. Este plătită de primărie. Eu locuiesc într-un bloc cu baie comunală, plin de mizerie și șobolani. Nu am căldură în casă de loc, nu am lumină.” După verificarea situației și a documentelor medicale, în luna februarie, Misiunea Speranța a acordat un ajutor financiar în măsura posibilităților în valoare de 200 RON. Nu a fost un ajutor semnificativ, dar pentru această doamnă care are un venit mic a contat.

De asemenea, înainte de începerea acestui an, în luna decembrie 2013, prin reprezentantul Misiunii Speranța, Dumitru Malnași s-au oferit ajutoare financiare, materiale – lemne pentru foc și alimente – carne de porc, pentru mai multe familii din județele Cluj, Suceava, Botoșani și Arad.
Nevoile sunt mari și mulți alții așteaptă o rază de speranță pentru ziua de mâine și nu doar pe plan material, ci și pentru sufletul lor, de aceea ne rugăm ca Dumnezeu să cerceteze inimi care să fie deschise pentru aceast proiect de ajutorare știind că trebuie să împlinim ce ne spune Dumnezeu în Biblie: „Faceţi cu adevărat dreptate şi purtaţi-vă cu bunătate şi îndurare unul faţă de altul. Nu asupriţi pe văduvă şi pe orfan, nici pe străin şi pe sărac, şi niciunul să nu gândească rău în inima lui împotriva fratelui său.” (Zaharia 7:9-10). Ajutând pe cei de lângă noi avem ocazia să arătăm ce este dragostea și putem fi o încurajare pentru cei din jur, cum și Hristos ne-a arătat ce înseamnă dragostea și ne-a încurajat să facem bine tuturor.