Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Turneu 2007

Turneul misionar 2007

Prin turneul misionar anual organizat in Romania, Misiunea Speranta s-a implicat inca o data pentru a le arata romanilor CALEA spre Dumnezeu, facandu-le cunoscut ADEVARUL care-i poate calauzi spre VIATA vesnica. Pentru al XIV-lea an consecutiv, Misiunea Speranta a proclamat vestea buna a Evangheliei, pentru mai mult de 40 de mii de romani. Prin cantecele si mesajele biblice prezentate, cei prezenti au fost confruntati cu propriile incertitudini, nevoi si cautari spirituale. In fata provocarii de a trai o viata transformata prin Isus Cristos, multi au fost cei care au ales sa se impace cu Dumnezeu. Turneul CALEA ADEVARUL si VIATA si-a propus sa risipeasca confuzia spirituala determinata de influenta unei societati instabile, mereu in schimbare. Oamenii au primit un mesaj clar si autentic menit sa le deschida noi orizonturi spirituale, astfel incat sa fie pregatiti in orice moment sa faca alegeri responsabile pentru viata lor.

Turneul din acest an a debutat in 13 iulie 2007 la Zalau si a inclus 14 orase din Romania, respectiv Zalau, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Caransebes, Lugoj, Deva, Hunedoara si Sibiu. Orasele Satu Mare, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Deva si Hunedoara au fost pentru prima data incluse in programul misionar al MISIUNII SPERANTA. In Satu Mare si in Drobeta Turnu Severin s-a inregistrat cea mai mare prezenta a credinciosilor non-evanghelici.