Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Evanghelizare aborigeni


       “The crazy Romanian”, asa l-au numit fermierii si “aboriginalii” din centrul Australiei, pe Adrian Miravitchi. Adrian este cel care de sapte ani raspandeste bunatatea si dragostea Domnului in desertul din inima Australiei.
        Era un moment al disperarii pentru oamenii de acolo. Seceta era necrutatoare cu orice locuitor, iar guvernul s-a vazut fara solutii, asa ca unii au gasit cu cale sa paraseasca tinuturile acelea, multi altii mai nefericiti, in disperarea lor, au recurs la bauturi alcoolice, droguri, iar in final multi au ajuns sa se sinucida. In unele comunitati rata de viata se limiteaza la 30-40 de ani si rata sinuciderilor fermierilor australieni lovititi de seceta a ajuns la ¼.
 
        In acest timp Domnul a gasit cu cale sa-l trimita pe Adrian, un roman sensibil la vocea Lui si la nevoile oamenilor, chiar daca acei oameni pentru el erau straini din toate punctele de vedere. A inceput sa le duca fermierilor tone de furaje pentru animalele lor, care mergeau incet spre o moarte sigura. La inceput s-au uitat ciudat la el,… nu  venea de la guvern!,… “engleza lui romaneasca” foarte accentuata!, …roman!...  si destul de mare, peste 150 de kilograme!... in cele din urma lau botezat: " The Crazy Romanian ",… oricum, dupa ei un om normal nu s-ar fi comportat ca atare.
 
      Odata cu aceste ajutoare le-au fost inmanate biblii, testamente si brosuri. A fost poate momentul culminant din viata multora si o speranta in plus in fata neantului. In urma incursiunilor in zonele acelea, fratele Adrian la intalnit in satul Hawker pe Jeff Morgan, un pastor englez, cu biserica dar fara enoriasi. Cu ajutorul Domnului in curand in biserica satului se vor auzi din nou vocile joase si ragusite ale fermierilor dand slava Domnului.   
 
       In luna aprilie, la invitatia fratelui Adrian, Misiunea Speranta din Melbourne impreuna cu alti frati din Perh si Adelaide, ne-am deplasat spre Nepabuna, rezervatie aboriginala, unde am dus ajutoare pentru copii. Am avut ocazia pentru prima data sa facem un program numai in limba engleza, care a inclus cantari si o scurta predica a lui Nati Costea. S-a intamplat ceva: Domnul a lucrat la inima oamenilor de acolo! La chemarea facuta, un tanar aboriginal sa hotarat sa-l urmeze pe Domnul Isus Hristos! Oamenii acolo sunt foarte reci si suspiciosi, inainte cu 17 ani au “curatat” zona de orice misionar. Iar acum, nu numai ca un tanar se intoarce la Domnul, ci chiar seful tribului, cel care in urma cu cativa ani s-a straduit sa alunge toti misionarii crestini de pe tinuturile lor, a tinut o scurta cuvantare in care ne-a asigurat ca va depune tot efortul sa-si vada familia, cat si toti prietenii, intorsi la Domnul.
       
       Pentru noi toti a fost o experienta noua si foarte marcanta, iar pentru mine, personal, a fost o incurajare si o confirmare din partea Domnului, pentru slujba la care suntem chemati.