Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Marius Pavăl
 
MARIUS PAVAL, nu s-a gândit niciodată că în doar 3 luni de zile viața lui va lua o asemenea întorsătură. Prima data când l-am contactat din partea Misiunii Speranța pentru plecarea în Uganda din luna Februarie 2017, Marius era la servici în Suceava, bucurându-se de o zi obișnuită ca oricare alta. Încurajat să slujească în Uganda de către fratele Dinu Vițelaru, Marius era puțin îngrijorat despre plecarea lui acolo pentru că nu știa la ce să se aștepte. Însă Dumnezeu știa care e planul Lui pentru Marius. După prima călătorie, Marius ne-a rugat să îi prelungim biletul deoarece dorea să slujească și să ajute mai mult comunitățile nevoiașe din satul Rubuguri și mai ales echipa de muncitori de la campusul misionar. Principala lui implicare a fost în domeniul construcțiilor la lucrările de la campusul misionar. Nevoia de o forță de lucru în plus era și este foarte mare, deoarece anul acesta lucrările de construcție de la campusul misionar s-au intensificat foarte mult, iar muncitorii din loc alături de Dani Mureșan făceau față cu greu. Marius este un tânăr priceput iar slujirea lui în Uganda a fost de mare ajutor pentru echipă. Lucrările au înaintat mult și ne bucurăm pentru că deși nu i-a fost ușor să fie așa departe de casă a ales să lase totul și să slujească din toată inima Domnului. Pe lângă lucrările de construcție, Marius s-a implicat și în lucrarea cu copii și în vizitarea familiilor din sat, cărora cu ajutor fraților din România le-a dus alimente de bază ca să le asigure hrana pentru încă o perioadă de timp.

După primele 3 luni petrecute în Uganda, Marius mărturisea că:
„ Am avut un plan simplu cu privire la ce voi face acolo: vizitarea familiilor, lucrarea cu copiii și munca fizică. Cu ajutorul Domnului am reușit să duc planul la îndeplinire și să fiu de folos în lucrare. Am mers de la casă la casă împreună cu cei care slujesc acolo necurmat și cu inimă. Cu sprijinul fraților din România, le-am dus alimente și i-am ajutat financiar, încurajând munca, ordinea și curățenia. Slujind copiilor, le-am văzut dorința de a învăța lucruri noi. I-am ajutat să înțeleagă bunele maniere, să aibă un caracter curat și să se maturizeze spiritual. Însă mi-am dat seama că timpul era prea scurt pentru toate acestea. În tot ce am lucrat cu mâinile mele la construirea caselor, la grădină sau orice altceva, gândul meu a fost ca Dumnezeu să primească toată slava. Prin înțelepciunea Lui am știut și prin puterea lui am înfăptuit. Am învățat câteva lecții din călătoria aceasta. Am învățat să fiu mulțumitor și când nu am prea multe, să trăiesc prin credință, în lipsă și în belșug, din prea puținul meu să dăruiesc...Tot ce am spus, tot ce am făcut sunt prea puține pentru câtă dragoste ne oferă Dumnezeu în fiecare clipă. Nu am făcut ca să fiu mântuit, ci pentru că sunt mântuit prin Isus Hristos și totul este în Numele Lui.

În 8 Septembrie Marius va pleca din nou în Uganda alături de alti doi tineri din Suceava, ca să sprijine lucrările de acolo pe termen lung, până în 1 Martie 2018.