Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
donatepaypal_copy_copy.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Informații importante!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» Turneu Speranța: DUMNEZEU ESTE RĂSPUNSUL! » 3,5% pentru MISIUNEA SPERANȚA | Completează, semnează și depune FORMULARUL 230 online » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război! » DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » Trăiește Sărbătorile Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lîngă noi! | ediția a VI-a, 2020 » Redescoperă adevăratele valori | Turneu România 2020

Evanghelizare

Nou proiect misionar in localitatea Creteni, judetul Valcea

 
misiune_sate.jpg Misionarii din zonele rurale se confrunta deseori cu prejudecatile localnicilor care au retineri in ce priveste participarea la intalnirile de evanghelizare, din cauza ca acestea nu sunt organizate intr-un lacas de cult adecvat – asa cum sunt ei obisnuiti. Cu aceasta situatie s-a intalnit si Stefan Marit, misionar in localitatea Creteni, nevoia construirii unei biserici devenind astfel o prioritate pentru lucrarea misionara din regiune.

Pentru a fi indepartata si aceasta piedica din calea Cuvantului lui Dumnezeu, Misiunea Speranta, prin reprezentantul zonal, fratele Stefan Marit, a avut initiativa acestui proiect de amploare si a facut demersurile necesare cumpararii terenului pe care urmeaza sa se inceapa constructia care va sluji deopotriva ca biserica, si punct de misiune.

Cumpararea acestui teren a fost un raspuns concret la rugaciunile celor implicati in lucrarea din Creteni, fratele Stefan Marit exprimandu-si incredintarea ca proiectul va fi finalizat pana la sfarsitul anului in curs: «Domnul a raspuns si in data de 07 martie 2008 am finalizat actele notariale privind cumpararea terenului din Creteni si doresc sa-I multumesc Domnului pentru modul minunat in care a lucrat. Multumesc, totodata, si celor care m-au sprijinit in rugaciune si va adresez tuturor invitatia de va ruga impreuna cu noi ca Domnul sa pregateasca fondurile necesare pentru inceperea propriu-zisa a constructiei si pentru finalizarea ei. Realizarea acestui proiect va facilita accesul localnicilor la Cuvantul Evangheliei – raspunzand astfel unei nevoi spirituale majore ca importanta, si, de asemenea, va facilita gazduirea persoanelor voluntare care se implica in evanghelizarea acestei regiuni aride.»

Misiunea Speranta va invita sa fiti parte din planul lui Dumnezeu pentru localitatea Creteni, sustinand in rugaciune aceasta lucrare. Daca doriti sa va implicati si sa sprijiniti financiar acest proiect, va rugam sa accesati una din optiunile: Doneaza Acum sau Doneaza prin alte modalitati