Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Retrospectiva unei călătorii misionare copleșitoare
SRI LANKA – INDIA – NEPAL – CAMBODGIA


O călătorie misionară care să cuprindă patru țări asiatice este o adevărată provocare, mai ales punerea ei în practică. Pentru noi oamenii este destul de dificil să ieșim din zona de confort. Nu am dori neapărat să părăsim casuța noastră și patul confortabil pentru a dormi pe jos uneori sau în locuri mai puțin primitoare, dar...atunci când alegem să răspundem unei astfel de chemări sufletul este cel care are de câștigat.

Din 8 februarie până în 26 februarie 2017, echipa Misiunii Speranța formată din Radu Almășan, Toni Frim și Zoli Hotz, alături de alți frați din SUA, Austria și Anglia, însoțită de pastorul Andrew Prakasam, președintele organizației partenere din India, Share in Asia,  a experimentat mai mult din harul minunat și purtarea de grijă a lui Dumnezeu.

A fost un har să vedem că pe parcursul a zeci de ore de zbor, a unor escale la capătul celălalt al pământului, sau în timpul vizitării zonelor periculoase pentru creștini, oameni din diferite locuri cu inimi deschise s-au rugat pentru echipa misionară și pentru protecția lor. Domnul a protejat echipa și în timpul deplasărilor cu mașina pe drumuri anevoioase și extrem de riscante însoțindu-i în cele 4 țări – Sri Lanka – India – Nepal- Cambodgia. Motivele pentru care au ales să petreacă puțin timp lângă acei oameni a fost să readucă speranță în inimile lipsite de nădejde și să ofere un ajutor săracilor, flămânzilor și bolnavilor.

Nepal. La fel ca în Sri Lanka, implicarea Misiunii Speranța în Nepal este la început. Ne bucurăm foarte mult să vedem cum bisericile din această țară cresc numeric, Evanghelia ajungând în tot mai multe sate, transformând vieți și câștigând sufelete pentru Împărăția lui Dumnezeu. Nepal are o puternică cultură idolatră, religia oficială fiind cea hindusă, dar cu toate acestea, oamenii ajung să cunoască faptul că există un sigur Dumnezeu adevărat și atotputernic.

În luna Februarie 2017, au fost inaugurate două biserici creștine dintre care una aproape de granița cu India, iar cealaltă în orașul Damak, oferind posibilitatea credincioșilor să aibă un loc de întâlnire unde să stea în prezența lui Dumnezeu. De asemenea, a fost pusă piatra de temelie pentru construcția unei noi biserici în localitatea Jurgia. Credem că sămânța semănată în inima oamenilor din Nepal va aduce un rod veșnic. Dorința Misiunii Speranța pentru Nepal este ca toți cei care au ales să pășească pe calea mântuirii să rămână statornici și să vorbească celor din jur despre Dumnezeul viu.