Bine ați venit!
Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Încă de la începuturi, viziunea fondatorilor asociației a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și prin vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet. Vă invităm să simțiti alaturi de noi cu sufletul… !
Turneu 2024

Donații | Plăți Online

Donații | PayPal
28.jpg


Redirecționează 3,5%

Donați în siguranță!

Înscriere Newsletter
Abonați-vă la newsletter și veți primi pe e-mail informații noi!Subscribe »
Donații
Donează acum »
» DONAȚII PRIN TRANSFER BANCAR | CONTURI ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA » DONEAZĂ ACUM ONLINE | PAYPAL | PLĂȚI ONLINE » UCRAINA | Alături de refugiați, în vreme de război!

Dăruiește bucurie!

Ajunsă la cea de-a VI-a ediție, campania „Trăiește Sărbătorile Altfel”, își propune ca an de an să coloreze cu iubire, bucurie și speranța sărbătorile celor care au nevoie de sprijinul semenilor.

Printre beneficiari se află copii abandonați, familii cu venituri reduse, care trăiesc în condiții grele; familii cu mulți copii care duc lipsă de hrană, îmbrăcăminte și încălțăminte; persoane cu probleme de sănătate, persoane singure și fără nici un ajutor.

Sunt familii cărora le suntem aproape pe tot parcursul anului, familii pentru care un dar de sărbători nu înseamnă doar un pachet cu alimente și câțiva bănuți, ci mult mai mult... Înseamnă că Dumnezeu le poartă de grijă, înseamnă confirmarea faptului că mai există oameni cărora le pasă, că mai există speranță...

Haideți să aducem în inimile acestora motive de mulțumire și de încredere în Dumnezeu!
Cum poţi ajuta?
Donează în conturile de mai jos şi ajută-ne să cumpărăm alimente şi alte bunuri necesare:

ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA
CUI 11129699
RON: RO52 BTRL 0670 1205 U994 53XX - lei românești
EUR: RO27 BTRL 0670 4205 U994 53XX - euro
USD: RO76 BTRL 0670 2205 U994 53XX - dolari americani
GBP: RO59 BTRL GBPC RT00 U994 5301 - lire sterline
*Banca Transilvania
Agenția Ambient, Cluj Napoca, Str. Traian Vuia nr. 140, România
Cod Swift: BTRL RO22

• Donează online prin PLĂȚI ONLINE - click pe Trăiește Sărbătorile Altfel sau donează online prin PAYPAL

Pregăteşte un pachet cu alimente de bază ( zahăr, ulei, făină, paste, sos de tomate, conserve, fasole, dulciuri, etc.) şi trimite-l până în 14 decembrie pe adresa:
Asociaţia Misiunea Speranţa
Str.Tractoriştilor, nr.11, Cluj-Napoca, cod poştal 400401, România.

Dăruieşte bucurie!
De sărbători, scriem împreună cu tine poveşti cu final fericit. Alătură-te Misiunii Speranța în campania TRĂIEȘTE SĂRBĂTORILE ALTFEL!